Programma woensdag 21 oktober


Update 14 oktober, 10.30 uur


𝗛𝗲𝗿𝗳𝘀𝘁 𝗶𝗻 '𝘁 𝗣𝗮𝗿𝗸 kan helaas 𝗻𝗶𝗲𝘁 doorgaan.
  • We maken jullie graag een andere keer blij met dit mooie programma, bomvol leuke activiteiten. 
  • Het park en de bunkers blijven bij daglicht, dagelijks gratis toegankelijk. Houd daarbij rekening met de maatregelen.

---

Kinderbunkertocht 8+ | Duur: 1 uur | € 6,50 per kind 


Weet jij hoe Groede Podium ontstaan is en wat de rol van de bunkers - die nog steeds te zien én te betreden zijn in het park - tijdens de Tweede Wereldoorlog? Ontdek al spelenderwijs het park, de bunkers en het verhaal erachter. Terwijl je vader, moeder of begeleiders een plekje zoeken in het Hoofdkwartier en genieten van wat lekkers, ga jij samen met de gidsen en andere kinderen het park in. Door de omgeving die al voorzich spreekt en de spellen die aansluiten bij wat er zich afspeelde in- en rond de bunkers tussen 1939 en 1945, komt het verhaal echt weer tot leven.

Na een uur spelen, klimmen en vragen beantwoorden sluit je de tocht af bij het Hoofdkwartier. De dampende chocolademelk staat al op je te wachten. Wist je dat chocolademelk extra lekker wordt met marshmellows erin of erbij? Én nog lekkerder worden ze als je ze samen even roostert in het vuur. Samen met je ouders of verzorgers kan je ze naar wens roosteren en... smullen maar! 

De eerste Kinderbunkertocht start om 13.30 uur. Naar gelang het aantal aanmeldingen zijn er meerdere groepen op andere tijdstippen. 

* Let op: Deze Kinderbunkertocht is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Ouders of verzorgers blijven in het Hoofdkwartier of kunnen op de achtergrond meewandelen en het park ontdekken. Het roosteren van de marshmellows is enkel mogelijk onder begeleiding van een eigen ouder of verzorger.

 

Herfstknutselen | Duur: 1 á 2 uur | € 5,00 per kind


Het is weer Herfst! De tijd om lekker onder de wol te kruipen. Lekker slapen gaat wat ons betreft nog beter onder een zelfgemaakte herfstdromenvanger! Vandaag maak jij de dromenvanger die je mooi vindt. Je kan de dromenvanger zelfs versieren met vondsten uit het park! Terwijl je vader, moeder of begeleiders een plekje zoeken in het Hoofdkwartier en genieten van wat lekkers, kan jij je creativiteit er op los laten gaan.

Je kunt mee knutselen tussen 14.30 en 16.30 uur. Om deel te nemen kan je terecht bij een begeleider in de tent, waar je kunt per pin of cash kunt betalen. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

 

Pannenkoekenmiddag | Duur: max. 2 uur | € 7,50 per kind | € 9,50 per volwassene 


Hoeveel pannenkoeken kan jij op? En hoe eet je ze het liefste? Deze middag wordt een echt pannenkoekenfeestje, want je mag zoveel pannenkoeken eten als je op kunt én ze zelf versieren. Je bent van harte welkom tussen 13.00 en 15.00 uur of tussen 16.00 en 18.00 uur. Smakelijk!

Reserveer vooraf een tafeltje met je gezelschap, door een email te sturen naar info@groedepodium.nl.
Wij zorgen voor een stapel naturel pannenkoeken en de nodige versiersels. Afrekenen van de pannenkoekenmiddag kan bij de bar. Drankjes kunnen hier bijbesteld worden en zijn niet niet inbegrepen.

* Let op: Wees er snel bij, want VOL = VOL. Er is een beperkt aantal zitplaatsen wegens de geldende coronamaatregelen.

 

Ponyrijden | Duur: ca. 10 min. | € 2,00 per kind


Altijd al eens paard willen rijden? Dit is je kans! Samen met een begeleider die naast de pony loopt, ga jij te paard het park in. Dat wordt jouw moment om het paardje beter te leren kennen, tussen z'n manen te kriebelen en te genieten van het ritje.

Je kunt een rit maken tussen 14.00 en 17.00 uur. Voor tickets kan je terecht bij een begeleider, op de dezelfde plek als waar de ponyritten starten. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

* Let op: Neem gepast geld mee! Een ritje kost € 2,00 per keer. Er kan hier niet gepind worden! De begeleider weet om hoe laat je rit start. Tussendoor kan jij lekker verder spelen, zodat je niet te lang in de rij hoeft te wachten.

 

Stokbrood bakken & marshmellows roosteren | Stokbrood op een stokje € 2 | Bakje marshmellows € 1


Niets lekkerder dan zelfgebakken stokbrood of smeuige zelf geroosterde marshmellows. Samen met onze begeleiders kan je een plekje opzoeken bij één van de vuurtjes en... roosteren maar! 

Je kunt stokbrood bakken & marshmellows roosteren tussen 14.00 en 17.00 uur. Het stokbrood en de marsmellows zijn te koop bij één van de begeleiders. Er kan per pin of cash betaald worden. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

* Het programma is onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus.