.

Smullen in 't Hoofdkwartier

Met een ruime keuze uit verse pannenkoeken, ambachtelijke gebakjes en poffertjes is 't Hoofdkwartier dé plek om te smullen. Voor de kleine trek is er een tosti of uitsmijter en tijdens de borrel schenken we graag een streekbiertje van Dutch Bargain uit Groede, met daarbij een overheerlijke bitterbal van de Ambachterie. Neem alvast een kijkje in onze menukaart en bedenk waar je trek in hebt. Het open en transparante karakter van het restaurant zorgt ervoor dat je je verbonden voelt met het park en de Zeeuws-Vlaamse natuur.

Er wordt gebruik gemaakt van een zelfbedieningsformule, met een aparte in- en uitgang. De medewerkers helpen je graag vanaf de bar. Vooraf reserveren is niet nodig. Zoek na het ontvangen van je bestelling een plekje in 't Hoofdkwartier, op het terras of in het park. Er is allerlei lekkers "to go" en voldoende ruimte om heerlijk te picknicken. We vinden het fijn als je contactloos, met de pinpas of met bankcontact kunt betalen. Cash afrekenen is ook mogelijk. Dienbladen kunnen na gebruik in het daarvoor bestemde rek worden geplaatst.
 

Zonnig terras

Op het royale terras van 't Hoofdkwartier geniet je van het weidse zicht over de polders, terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op de natuurlijke speeltoestellen en op springweide. Voor zonaanbidders zijn er voldoende plekjes in de zon, terwijl de hoge bomen van het park ook voor de nodige schaduw zorgen. Voor ieder wat wils.

't Hoofdkwartier is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een toilet voor mindervaliden. Ook is er een baby verschoonruimte.