Verhalen komen tot leven


De Bunkertochten starten weer vanaf eind april 2021.

De bunkers, informatieborden en het voorlezen van brieven van een jonge Duitse soldaat aan zijn ‘Mutti’ via de praatpalen brengen de verhalen over de Tweede Wereldoorlog weer tot leven. Wil je meer weten? Schrijf je dan in voor een Bunkertocht. Data en informatie te vinden via 'bestel tickets'. 

Tijdens de Bunkertocht van circa één uur vertelt onze gids hoe 250 Duitse militairen tijdens de oorlog op deze plek hebben gewerkt en geleefd. Een aantal bunkers zijn zelfs van binnen te bewonderen. Neem een zaklampje mee, want dat maakt de ontdekkingstocht compleet! 

Bestel tickets >> 


Deelname aan de Bunkertocht bedraagt € 3 p.p. voor kinderen tot 13 jaar en € 6 p.p. voor 13 jaar en ouder en is inclusief consumptie in restaurant 't Hoofdkwartier. De tocht duurt circa één uur en gaat door vanaf 15 personen. Let op: vol = vol.


** Meld je op de dag van de Bunkertocht minimaal 5 minuten voor aanvang aan de bar van 't Hoofdkwartier. Op vertoon van je ticket ontvang je een consumptiebon. De gids haalt de groep op bij de bar. We wensen je alvast een prettige wandeling!