Informatie

Alle info op een rijtje om gezellig te BUNKEREN!


BETALEN
Pinnen? Ja graag! 
Liever cash betalen? Dat kan natuurlijk ook.

Wel zo handig: na het halen van munten heb je je portemonnee niet meer nodig op het festivalterrein.

ETEN & DRINKEN
Wij hebben alles voor je geregeld, eigen drank en eten meenemen is dus niet nodig en staan wij ook niet toe.

Na de fantastische opkomst van vorig jaar zijn er dit jaar extra foodtrucks aanwezig om jou te voorzien van een natje en droogje.

HISTORIE
Was jij bij alle vorige edities? In 2018, 2019 en 2022 vonden de eerste drie edities van het festival plaats. Bekijk hier de sfeerimpressie van vorig jaar.

HELPEN AAN HET FRONT
Dat het organiseren van een festival super tof is durven we na een aantal edities BUNKEREN wel te beamen. Dat er veel bij komt kijken niet te min.

Altijd al willen meewerken aan een festival of op zoek naar een (maatschappelijke) stage- of schoolproject? Er is vanalles te doen aan het front, zodat het aan de frontlinie op rolletjes loopt. We zorgen voor een leuke vergoeding.

Aanmelden kan hier.

HUISREGELS
Handige informatie bij elkaar speciaal voor onze gasten.

MINDERVALIDEN
Heb je een beperking? Ook dan ben je van harte welkom om te komen BUNKEREN! Het park is rolstoel toegankelijk, er is een minder validen toilet en je parkeert lekker dichtbij de ingang, op de parking van Speel- en bunkerpark Groede Podium.

PARKEREN AUTO
Kom je met de auto naar Groede Podium?

Dinsdag:
De parking van Groede Podium is toegankelijk (te bereiken via Gerard de Moorsweg 4 Groede). Parkeer de auto op P2 en indien vol P1.

Woensdag & donderdag:
Volg de gele P-borden naar de parking, waar verkeersregelaars je verder de weg wijzen. Je gaat te voet verder richting het festivalterrein. Parkeren bedraagt 1 muntje voor een hele dag parkeren, te voldoen bij uitrijden.

Heb je een beperking? Je parkeert lekker dichtbij de ingang, op de parking van Speel- en bunkerpark Groede Podium.

PARKEREN FIETS
Kom je met de fiets? Navigeer naar de Gerard de Moorsweg en volg de borden naar de gratis fietsenparking en stal je fiets op de aangeduide plaats. We proberen het park en de omgeving zo toegankelijk mogelijk te houden, dus de fiets ergens anders parkeren is niet toegestaan. 

TE VOET NAAR HET FESTIVAL
Hoef je niet ver? Kom dan lekker te voet. Gezond en je hoeft aan het einde van jouw BUNKERdagje niet te zoeken naar je auto of fiets ;)

TICKETS EN MUNTEN
Meer info of alvast je tickets reserveren? Ze zijn tegen het 'vroege vogel' tarief - VERLENGD - online verkrijgbaar tot en met 22 augustus. Daarna tijdens alle festivaldagen aan de deur tegen het 'normale' tarief.

Een ticket gekocht? Leuk dat je erbij bent!
Je ticket printen is niet nodig (en niet goed voor het milieu). Bij entree tonen op je telefoon is voldoende. Houd je QR-code(s) bij binnenkomst daarom bij de hand.

Nog geen ticket? Geen paniek! Ze zijn ook verkrijgbaar aan de deur.

We hopen nog vaak met jullie te mogen genieten van BUNKEREN, steeds met een BOMVOL programma van live muziek, animatie, een gevarieerd aanbod foodtrucks en een gezellig aangekleed festivalterrein. Het organiseren van een festival is niet alleen super tof, er komt stiekem ontzettend veel bij kijken. Daarom én om het te verwachten aantal festivalgasten - jou dus! - in te schatten, vragen we sinds dit jaar een kleine bijdrage entree voor de woensdag en donderdag (als je de 2 muntjes bij een volwassen 'vroege vogel' dagticket eraf haalt, houd je €3,80 per volwassene over). 

Vooraf alvast munten erbij bestellen, zodat je extra snel kunt BUNKEREN?
Dat kan ook meteen via de ticket-link van hierboven. Munten bestel je per 10 stuks. Met één munt kun je bijvoorbeeld al een frisje, biertje of ijsje halen.

SPRINGWEIDE
Hier raakt je kroost raakt niet uitgesprongen! Springkussens, luchtkastelen en trampolines; er is keuze voor kleine en grotere kinderen. Natuurlijk is de springweide tijdens BUNKEREN geopend en in de meeste kindertickets is de toegang inbegrepen. Je leest hieronder de springregels:

Een ticket voor kinderen van 3 tot 13 jaar is inclusief een hele dag toegang tot de springweide.

Kinderen van 0 tot 3 jaar hebben geen entreeticket nodig voor het festivalterrein. Graag springen tijdens het bezoeken van het festival? Dat kan natuurlijk. Tussen de 1 en 3 jaar haal je eenvoudig je springbandje à €4) bij de kassa. Hiermee hebben ze de gehele dag toegang tot de springweide. Baby's tot 1 jaar mogen gratis mee op de springweide.

TOILETTEN
Er zijn meerdere toiletvoorzieningen op het terrein. De hoofdvoorziening vind je bij de entree. Er zijn ook toiletten in 't Hoofdkwartier en in de Kiosk op de Springweide. 

Wildplassen is niet toegestaan; er zijn niet voor niets toiletvoorzieningen.

PROGRAMMA
Benieuwd wat er te doen is, welke gerechten je kunt BUNKEREN, wie wanneer optreedt en wat er te doen is voor de kleinste BUNKERAARS? Bekijk hier het programma

WAT ALS HET FESTIVAL NIET DOOR KAN GAAN
Natuurlijk gaan we er niet vanuit en maken we er gegarandeerd weer een prachtige festivaleditie van; toch kan er zich altijd iets voordoen waardoor het festival niet kan plaatsvinden. Een beetje regen kunnen we bijvoorbeeld wel trotseren, maar noodweer is onmacht. De organisatie van BUNKEREN beslist op dat moment over mogelijk te nemen maatregelen.

Er vindt geen restitutie van entreegelden plaats.