Programma zondag 25 oktober

 

Update 14 oktober, 10.30 uur

𝗛𝗲𝗿𝗳𝘀𝘁 𝗶𝗻 '𝘁 𝗣𝗮𝗿𝗸 kan helaas 𝗻𝗶𝗲𝘁 doorgaan.
  • We maken jullie graag een andere keer blij met dit mooie programma, bomvol leuke activiteiten. 
  • Het park en de bunkers blijven bij daglicht, dagelijks gratis toegankelijk. Houd daarbij rekening met de maatregelen.

---

Straattheater, maar dan in 't Park! | Toegang gratis


Kom je ook? Een 'gewoon' bezoekje aan Groede Podium is vaak al een hele belevenis, maar als theatermaker Lappie Lapstok en Levend Standbeeld Amber Houtzager er is kan de middag toch al niet meer stuk?
Lappie Lapstok zal voor het eerst haar nieuwste humoristische straattheater act ten gehore brengen; “Koekjes met snorharen”, een act rond het bekende sprookje Roodkapje. Samen met muzikant Hans van der Werf kunnen brengen ze je allerlei vrolijke liedjes
Maar dat is nog niet alles! Net als je even stil staat bij een bunker of aan het nippen bent van je chocolademelk of verse pompoenensoep op het terras, verschijnt Amber "In Beeld", van tussen de bladeren in het park.

De theatermakers vind je tussen 14.30 en 17.30 uur op verschillende plekken in het park. Ze komen vanzelf naar jou toe, dat maakt de voorstelling extra persoonlijk! Zo krijgt iedereen de ruimte in het park én wordt het extra makkelijk om de geldende maatregelen te volgen. Vooraf een plaatsje reserveren in het Hoofdkwartier of op terras is niet mogelijk.

* Lappie Lapstok maakt deze middag ook foto's en filmpjes in het park, ter promotie van haar optreden.

* Het programma is onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus.​​