Zondag 22 oktober

Programma zondag 22 oktober

 
  • 14.00 - 15.00     Herfstexpeditie: Op zoek naar kriebelbeestjes
    Naar gelang het aantal aanmeldingen zijn er meerdere groepen op andere tijdstippen. ​
  • ​Start 14.00          Lasergamen
    Naar gelang het aantal aanmeldingen zijn er meerdere groepen op andere tijdstippen. ​
  • 14.00 - 17.00     Marshmallows roosteren, Polderbingo, schmink en glittertattoos


Natuur Herfstexpeditie | Aanvang: ca. 14.00 uur | €5,00 per kind

Samen met een natuurgids wandelen en op zoek naar kriebelbeestjes. Ze verstoppen zich op de meest verrassende plekjes! Ga je mee speuren? Ouders kunnen op de achtergrond ook meewandelen of een lekker plekje zoeken in of rond 't Hoofdkwartier.

De eerste expeditie is van 14.00 tot 15.00 uur en de tweede expeditie (bij voldoende animo) is van 15.30 tot 16.30 uur. Let op: vol = vol.  Deelname aan de herfstexpeditie bedraagt € 5,00 per kind. Ouders hoeven zich niet aan te melden. Na je inschrijving zorgen wij ervoor dat jij goed kunt speuren, dus je hoeft niets mee te nemen.

>> Aanmelden >> 

 

Lasergamen | Start 14.00 uur | €7,50 per kind

Houd je wel van een actief en stoer spel? Dan is een potje lasergamen in 't Park écht iets voor jou. De omgeving waarin het spel wordt gespeeld deed tijdens de 2e Wereldoorlog dienst als Stützpunkt en maakt het extra spannend.

Trek stevige schoenen en kleding aan die vies mogen worden. Je speelt 2 keer 20 minuten. 

De eerste Lasergame-groep start om14.00 uur. Naar gelang het aantal aanmeldingen zijn er meerdere groepen op andere tijdstippen. ​Deelname bedraagt € 7,50 per kind. 

>> Aanmelden >> Marshmallows roosteren | Polderbingo | Schmink en glittertattoos

Niets lekkerder dan smeuige zelf geroosterde marshmallows. Samen met je ouders kan je een plekje opzoeken bij één van de vuurtjes en... roosteren maar! Maak het extra griezelig door een spin op je wang te laten schminken of kies voor een glitterende tattoo op je arm. Nu je toch in 't Park bent is het des te leuker om op zoek te gaan naar verschillende polderitems tot je BINGO hebt.

Je kunt deze activiteiten (laten) doen tussen 14.00 en 17.00 uur. We vragen per activiteit of schminkje een kleine bijdrage. Er kan per pin of cash betaald worden. Vooraf reserveren is niet nodig.

* Het roosteren van de marshmallows is enkel mogelijk onder begeleiding van een eigen ouder of verzorger.


** Het programma is onder voorbehoud en afhankelijk van het weer.