Programma woensdag 26 oktober

 
  • 14.00 - 15.00     Bunkertocht

  • 14.00 - 15.30     Pompoenen uitsnijden met Charlotte
    15.30 - 17.00

  • 14.00 - 17.00     Ponyrijden

  • 14.00 - 17.00     Marshmallows roosteren


Bunkertocht | Duur: 1 uur | € 6,00 per volwassene en € 3,00 t/m 12 jaar

Weet jij hoe Groede Podium ontstaan is en wat de rol was van de bunkers - die nog steeds te zien én te betreden zijn in het park - tijdens de Tweede Wereldoorlog? Tijdens de bunkertocht vertelt onze gids hoe 250 Duitse militairen tijdens de oorlog op deze plek hebben gewerkt en geleefd. Door de omgeving die al voor zichzelf spreekt, komt het verhaal echt weer tot leven.

De eerste bunkertocht start om 14.00 uur. Naar gelang het aantal aanmeldingen zijn er meerdere groepen op andere tijdstippen. 

>> Aanmelden >> 


Herfstknutselen: Pompoenen uitsnijden | Duur: 1,5 uur | € 10,00 per persoon

Tijdens Herfst in 't Park kan pompoenen uithollen natuurlijk niet ontbreken. Onder leiding van Charlotte en eigen ouders kan ieder z'n creativiteit de vrije loop laten. Tijdens de workshop worden gereedschapjes gebruikt die ook voor de jongsten makkelijk & veilig zijn! Stroop je mouwen op en maak een griezelige heks of een lieve clown! 

De eerste workshop is van 14.00 tot 15.30 uur en de tweede van 15.30 tot 17.00 uur.

Aanmelden voor een workshop kan via onderstaande knop. ​Deelname is € 10,00 per persoon, inclusief de pompoen. Willen papa en/of mama zelf ook een pompoen uithollen? Dat kan! Meld iedere persoon aan. Per aangemelde persoon ligt een pompoen klaar. Helpers hoeven zich niet aan te melden. Let op: vol = vol.

>> Aanmelden >> 


Marshmallows roosteren | € 1,00 per bakje

Niets lekkerder dan smeuige zelf geroosterde marshmallows. Samen met je ouders kan je een plekje opzoeken bij één van de vuurtjes en... roosteren maar! 

Je kunt marshmallows roosteren tussen 14.00 en 17.00 uur. De marsmallows zijn verkrijgbaar bij één van de begeleiders. Er kan per pin of cash betaald worden. Vooraf reserveren is niet nodig.

* Het roosteren van de marshmallows is enkel mogelijk onder begeleiding van een eigen ouder of verzorger.


Ponyrijden | Duur: ca. 10 min. | € 2,00 per kind

Altijd al eens paard willen rijden? Dit is je kans! Samen met een begeleider van Werkleerbedrijf Hertenpark die naast de pony loopt, ga jij te paard het park in. Dat wordt jouw moment om het paardje beter te leren kennen, tussen z'n manen te kriebelen en te genieten van het ritje.

Je kunt een rit maken tussen 14.00 en 17.00 uur. Voor tickets kan je terecht bij een begeleider, op de dezelfde plek als waar de ponyritten starten. Vooraf reserveren is niet nodig.

* Let op: Neem gepast geld mee! Een ritje kost € 2,00 per keer. Er kan hier niet gepind worden! De begeleider weet om hoe laat je rit start. Tussendoor kan jij lekker verder spelen, zodat je niet te lang in de rij hoeft te wachten.


** Het programma is onder voorbehoud en afhankelijk van het weer.​