Woensdag 18 oktober

Programma woensdag 18 oktober

 
  • 14.00 - 15.00     Bunkertocht
    Naar gelang het aantal aanmeldingen zijn er meerdere groepen op andere tijdstippen.

  • 14.00 - 15.30     Workshop pompoenen uitsnijden met Charlotte
    Naar gelang het aantal aanmeldingen zijn er meerdere groepen op andere tijdstippen. 
  • 14.00 - 17.00     Knutselen met Charlotte's pompoenen
  • 14.00 - 17.00     Pony rijden
  • 14.00 - 17.00     Marshmallows roosteren, Polderbingo, Schmink en glittertattoos


Bunkertocht | Duur: 1 uur | € 6,00 per volwassene en € 3,00 t/m 12 jaar

Weet jij hoe Groede Podium ontstaan is en wat de rol was van de bunkers - die nog steeds te zien én te betreden zijn in het park - tijdens de Tweede Wereldoorlog? Tijdens de bunkertocht vertelt onze gids hoe 250 Duitse militairen tijdens de oorlog op deze plek hebben gewerkt en geleefd. Door de omgeving die al voor zichzelf spreekt, komt het verhaal echt weer tot leven.

De eerste bunkertocht start om 14.00 uur. Naar gelang het aantal aanmeldingen zijn er meerdere groepen op andere tijdstippen. 

>> Aanmelden >> Pompoenen uithollen | Duur: 1,5 uur | € 10,00 per persoon

Tijdens Herfst in 't Park kan pompoenen uithollen natuurlijk niet ontbreken. Onder leiding van Charlotte en eigen ouders kan ieder z'n creativiteit de vrije loop laten. Tijdens de workshop worden gereedschapjes gebruikt die ook voor de jongsten makkelijk & veilig zijn! Stroop je mouwen op en maak een griezelige heks of een lieve clown! Kinderen onder de 6 jaar hebben wat meer ondersteuning nodig. 

De workshop is van 14.00 tot 15.30 uur. Naar gelang het aantal aanmeldingen zijn er meerdere groepen op andere tijdstippen. 

Aanmelden voor een workshop kan via onderstaande knop. ​Deelname is € 10,00 per persoon, inclusief de pompoen. Willen papa en/of mama zelf ook een pompoen uithollen? Dat kan! Meld iedere persoon aan. Per aangemelde persoon ligt een pompoen klaar. Helpers hoeven zich niet aan te melden. Let op: vol = vol.

>> Aanmelden >> 


Knutselen met Charlotte's pompoenen | € 5,00 per persoon

Dol op knutselen? Natuurlijk doen we dat tijdens Herfst in 't Park met pompoenen.
We zijn benieuwd naar jouw creatie!

Je kunt knutselen met pompoenen tussen 14.00 en 17.00 uur. Vooraf reserveren is niet nodig. Er kan per pin of cash betaald worden.

Pony rijden | € 2,00 per persoon

Een rondje door het park op de rug van een schattige pony's? Onder begeleiding hobbel je samen met de pony door het park. Beleef het park eens op een andere manier! 

Je kunt pony rijden tussen 14.00 en 17.00 uur. Vooraf reserveren is niet nodig. Er kanalleen met cash betaald worden.
 

Marshmallows roosteren | Polderbingo | Schmink en glittertattoos

Niets lekkerder dan smeuige zelf geroosterde marshmallows. Samen met je ouders kan je een plekje opzoeken bij één van de vuurtjes en... roosteren maar! Maak het extra griezelig door een spin op je wang te laten schminken of kies voor een glitterende tattoo op je arm. Nu je toch in 't Park bent is het des te leuker om op zoek te gaan naar verschillende polderitems tot je BINGO hebt.

Je kunt deze activiteiten (laten) doen tussen 14.00 en 17.00 uur. We vragen per activiteit of schminkje een kleine bijdrage. Er kan per pin of cash betaald worden. Vooraf reserveren is niet nodig.

* Het roosteren van de marshmallows is enkel mogelijk onder begeleiding van een eigen ouder of verzorger.


** Het programma is onder voorbehoud en afhankelijk van het weer.​