Programma woensdag 12 oktober

 
  • 14.00 - 15.00     Bunkertocht

  • 14.00 - 17.00     Herfst knutselen met Crea-Trends

  • 14.00 - 17.00     Marshmallows roosteren


Bunkertocht | Duur: 1 uur | € 6,00 per volwassene en € 3,00 t/m 12 jaar

Weet jij hoe Groede Podium ontstaan is en wat de rol was van de bunkers - die nog steeds te zien én te betreden zijn in het park - tijdens de Tweede Wereldoorlog? Tijdens de bunkertocht vertelt onze gids hoe 250 Duitse militairen tijdens de oorlog op deze plek hebben gewerkt en geleefd. Door de omgeving die al voor zichzelf spreekt, komt het verhaal echt weer tot leven.

De eerste bunkertocht start om 14.00 uur. Naar gelang het aantal aanmeldingen zijn er meerdere groepen op andere tijdstippen. 

>> Aanmelden >> 


Herfst Knutselen | € 6,00 per kind 

In de herfst liggen de knutselspullen buiten voor het oprapen. Mooie takken, eikels en herfstbladeren in prachtige geel, oranje, bruin en rood tinten. Daar kun je zoveel leuks van maken. Tijdens de herfstknutsels met Crea Trend maak je prachtige creaties in het thema herfst! Terwijl je vader, moeder of begeleiders een plekje zoeken in het Hoofdkwartier en genieten van warme pompoensoep of een chocolademelk met slagroom, kan jij je creativiteit de vrije loop laten.

Je kunt mee knutselen tussen 14.00 en 17.00 uur. Om deel te nemen kan je terecht bij een begeleider in de tent, waar je per pin of cash kunt betalen. Vooraf reserveren is niet mogelijk.


Marshmallows roosteren | € 1,00 per bakje

Niets lekkerder dan smeuige zelf geroosterde marshmallows. Samen met je ouders kan je een plekje opzoeken bij één van de vuurtjes en... roosteren maar! 

Je kunt marshmallows roosteren tussen 14.00 en 17.00 uur. De marsmallows zijn verkrijgbaar bij één van de begeleiders. Er kan per pin of cash betaald worden. Vooraf reserveren is niet nodig.

* Het roosteren van de marshmallows is enkel mogelijk onder begeleiding van een eigen ouder of verzorger.


** Het programma is onder voorbehoud en afhankelijk van het weer.​