1 t/m 4 augustus Spring in ’t Park!


Update: 5 augustus


Wat hebben we genoten van al die blije gezichtjes, met 4 dagen lang Spring in 't Park!
Houd deze pagina en onze Facebook / Instagram pagina in de gaten, want binnenkort verschijnt de aftermovie!

----


Update: 3 augustus


1 dag langer Spring in 't Park op 4 augustus, wegens regen op 3 augustus!

Het regende op 3 augustus pijpenstelen! Helaas mogen we met nat weer niet springen op de strombaan. Vandaag kan de baan daarom 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗼𝗽𝗲𝗻. Heb je kaartjes gekocht voor 3 augstus vanaf 12 uur? Dan is je kaartje morgen op 𝗵𝗲𝘁𝘇𝗲𝗹𝗳𝗱𝗲 𝘀𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴𝗯𝗹𝗼𝗸 𝗴𝗲𝗹𝗱𝗶𝗴. Kan je morgen niet? Stuur een e-mail naar marketing@groedepodium.nl, dan komen we hier z.s.m. op terug! #naregenkomtzonneschijn ðŸ’¦â˜”🙌🤸

Te horen gekregen dat je vanmiddag nog wel kon komen springen? Het weerbericht ziet er helaas toch niet goed uit, vandaar dat we dit op deze manier hebben opgelost!

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot morgen!

* In Deutsch >>

-----
 

Spring in 't Park


Op zoek naar een leuke en actieve daguitstap deze zomer? Trotseer de grootste stormbaan van Zeeland in Groede Podium van zaterdag 1 t/m maandag 4 augustus as.
Springen, klimmen en vliegen; niets is te gek op de 150-meter-lange stormbaan, voor kinderen vanaf 120cm. Speciaal voor de kleinere kinderen staan er naast de bekende trampolines, ook andere toffe springkussens. Ouders kunnen een lekker plekje zoeken op het terras of in het park, terwijl de kinderen uitrazen! Kom je ook? 

Ticketverkoop
Tickets voor de stormbaan zijn online verkrijgbaar voor € 7,50 per springblok voor kinderen vanaf 120 cm.
Ook aan de allerkleinste deelnemers is gedacht. Naast de bekende trampolines en speeltoestellen, staan er ook toffe springkussens in het Speel- en bunkerpark Groede Podium. Kinderen onder de 120 cm. kunnen gratis gebruik maken van deze speelmogelijkheden.

Let op het aantal tickets per springblok is beperkt en vol=vol!


Springblokken
Om iedereen de kans en ruimte te geven de grootste outdoor stormbaan van Zeeland te trotseren, zijn er speciale springblokken van een uur. 
Springblok 1: 10.00 tot 11.00 uur
Springblok 2: 11.00 tot 12.00 uur
Springblok 3: 12.00 tot 13.00 uur
Springblok 4: 13.00 tot 14.00 uur
Springblok 5: 14.00 tot 15.00 uur
Springblok 6: 15.00 tot 16.00 uur
Springblok 7: 16.00 tot 17.00 uur

Grote of kleine trek
Na een actief avontuur op de stormbaan is het tijd om even bij te komen bij het Hoofdkwartier, het restaurant in Groede Podium. Het grote terras en de verschillende picknick-tafels in het park bieden plaats om te genieten van een lekker hapje en drankje.

De grootste outdoor stormbaan van Zeeland trotseren? We zien je graag bij Spring in ’t Park!


* Sfeerimpressie stormbaan! De 150-meter-lange stormbaan die tijdens Spring in 't Park te trotseren is, kan afwijken van de stormbaan te zien op de getoonde foto's en video's.

We vragen ieder rekening te houden met de gestelde voorzorgsmaatregelen om ieders gezondheid te waarborgen.