Origineel feesten of vergaderen?

Middenin de natuur is het Hoofdkwartier een ideale plek om iets te vieren met familie en vrienden of als rustige vergaderlocatie. Of op zoek naar een locatie voor het geven van workshops in een natuurlijke omgeving? De locatie biedt de perfecte mogelijkheid om tussendoor een luchtje te scheppen in het groene park, wat zorgt voor vernieuwde energie en frisse ideeën. Groede Podium heeft volop ruimte voor de ontvangst van gezelschappen tot circa 30 personen. Neem gerust contact met ons op voor het afstemmen van een arrangement op maat.

Stoere kinderfeestjes

Ravot je kroost graag in de natuur? Hoe tof is het dan om een kinderfeestje in Groede Podium te vieren! Ga op speurtocht, bak brood en rooster marshmallows boven een kampvuur, speel bubbel voetbal of verzorg de vrolijke beestenboel in het park. Wat de jarige job ook kiest, het wordt sowieso een groot feest!

Geruisloos cruisen op een elektrische solex

Groede Podium is een ideaal startpunt van waaruit je de Groese Polders en omgeving kunt verkennen. In samenwerking met Rent & Joy verhuurt Groede Podium elektrische solexen. Op een elektrische solex voel je je zo vrij als een vogel. Met de e-solex kun je circa 25 à 30 kilometer per accu afleggen. De elektrische solex rijdt maximaal 25 kilometer per uur.

Wil jij ook met je collega’s, vrienden, familie of gezellig met z’n twee duurzaam, geruisloos én eigentijds cruisen? Reserveer dan hier je elektrische solex.