Bunkertochten

Verhalen komen tot leven


Momenteel worden er geen Bunkertochten georganiseerd.

Naast de informatieborden in het park en het voorlezen van brieven van een jonge Duitse soldaat aan zijn ‘Mutti’ die te beluisteren zijn via de praatpalen, brengt een Bunkertocht verhalen over de Tweede Wereldoorlog pas echt weer tot leven. 

Tijdens de rondleidingen van circa één uur vertelt een gids over hoe de 250 Duitse militairen hier tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben gewerkt en geleefd. Een aantal bunkers zijn ook van binnen te bewonderen. Een zaklampje meenemen van thuis maakt de ontdekkingstocht in de bunkers compleet! De tocht eindigt bij de voormalige Sanitätsunterstand, waar vroeger gewonden werden verzorgd. 

Deelname aan de Bunkertocht bedraagt € 3 p.p. voor kinderen tot 13 jaar en € 6 p.p. voor 13 jaar en ouder. Deelname is inclusief consumptie in het Hoofdkwartier (het restaurant in Groede Podium). De tocht duurt een uur en gaat door vanaf 15 personen.


VOL = VOL

** Meld u met uw ticket minimaal 5 minuten voor aanvang van de Bunkertocht aan de bar bij het Hoofdkwartier, het restaurant in Groede Podium. Op vertoning van uw ticket ontvangt u de consumptiebon, waarna u wordt opgehaald door de gids. We wensen u alvast een prettige tocht!